Ootame seltskondi Rannarahva muuseumisse kooskokkamistele. Lõbus elamusprogramm, mille käigus saavad sõrmed jahuseks, põlled ette ning kaasa ka paar kokandusnõuannet. Kõik, mis üheskoos valmistatakse läheb osalejate kõhtu. Varem või hiljem. Iga osaleja saab koju kaasa ka voldiku retseptiga, et sõpradele-tuttavatele õpitut jagada.
Vali endale sobiv menüü:
Nobenäppude pidulaud
Ooteks on värskelt küpsetatud odrakarask ürdi-munavõiga
Ühiselt valmistame:
Plaadipirukas (porru-porgandi või kana-köögivilja pirukas)
Salat (toortatra- või kruubi-singi salat)
Desserdiks kodujuustu-laimivaht
Rannapiigade köögisaladused
Ooteks on värskelt küpsetatud odrakarask kiluvõiga
Ühiselt valmistame:
Salat: Brokkoslaw mandlilaastude ja isetehtud majoneesiga
Rukkijahus paneeritud räimepihvid köögiviljatambiga
Desserdiks kamavaht hõõrutud marjadega
Kooskokkamisi teeme ka inglise, saksa ja norra keeles.